Во опуштена и пријатна атмосфера помина првата вечер на филмски проекции во рамки од #СОФ2022

Во опуштена и пријатна атмосфера помина првата вечер на филмски проекции во рамки од #СОФ2022🎬🍿🥤 Македонските краткометражни филмови „Баскет“ и „Сестри“ го задржаа вниманието на бројната млада публика во градскиот парк Струмица цели 2 часа.Филмската селекција ги задоволи вкусовите на струмичани и заедно создавовме нова филмска приказна под отворено небо ⭐️🌙#sofisticirajse оваа лето ! #SOF2022🎬📽🍿🥤🎞