Со звуците од Македонски шлагери започна 11 то издание на Струмица Опен Фестивал

Со звуците од 🎶Македонски шлагери започна 11 то издание на Струмица Опен Фестивал ⭐Бројната публика на првата вечер на #СОФ2022 уживаше во мелодиите на безвремените македонски евергрини 🎼Во малиот градски парк во Струмица, под отворено небо започнавме да раскажуваме уште една #СОФ приказна исполнета со искрени емоции, насмеани лица и вистински доживувања ✨✔️Продолжуваме со богата културно-забавна програма во наредните 3 недели 👉Биди #SOF и ти ! #sofisticirajse оваа лето во Струмица