Во полн амфитеатар под отворено небо вечерва срцата на струмичани чукаа „Во ритамот на традиција“

Во полн амфитеатар под отворено небо вечерва срцата на струмичани чукаа „Во ритамот на традиција“ Струмичката „Фолклорна Низа“ се претстави со

Прочитај Повеќе

Сите љубители на пишаниот збор знаат дека Струмица Опен Фестивал има посебно место во својата приказна за поезија и афоризми

Сите љубители на пишаниот збор знаат дека Струмица Опен Фестивал има посебно место во својата приказна за поезија и афоризми Поезијата и убавиот

Прочитај Повеќе

Во удобни перничиња под отворено небо публиката и вечерва уживаше во филмските проекции на #соф2022

Во удобни перничиња под отворено небо публиката и вечерва уживаше во филмските проекции на #соф2022Македонските филмови „Налепница“ и „Стела“ со

Прочитај Повеќе

Денес, тимот на СОФ одржа координативен состанок со градоначалникот на Општина Струмица Коста Костадинов по повод 11-то издание на Струмица Опен Фестивал

Денес, тимот на СОФ одржа координативен состанок со градоначалникот на Општина Струмица Коста Костадинов по повод 11-то издание на Струмица Опен

Прочитај Повеќе