Во удобни перничиња под отворено небо публиката и вечерва уживаше во филмските проекции на #соф2022

Во удобни перничиња под отворено небо🌙 публиката и вечерва уживаше во филмските проекции на #соф2022🍿🥤📽Македонските филмови „Налепница“ и „Стела“ со современи теми за општественото живеење, семејните вредности, љубовта и хармонијата предизвикаа позитивни реакции кај бројната публика и лица полни со емоции 🌙⭐️👨‍👩‍👧‍👦Биди #SOF#sofisticirajse оваа лето !