Со Влатко Лозаноски и неговите хитови отпеани во еден глас со публиката го завршивме 11 то издание на Струмица Опен Фестивал

Со Влатко Лозаноски и неговите хитови отпеани во еден глас со публиката го завршивме 11 то издание на Струмица Опен Фестивал Вечерта започна со

Прочитај Повеќе

Многу емоции спомени и сеќавања разбудија хитовите на Гоце Арнаудов синоќа на уникатната сцена на #СОФ

Многу емоции спомени и сеќавања разбудија хитовите на Гоце Арнаудов синоќа на уникатната сцена на #СОФКолегите вокалисти и инструменталисти со

Прочитај Повеќе

Вечерва голем број на ентузијасти и рекреативци со пешачење и велосипеди го осветлија патот до Царевите кули

Вечерва голем број на ентузијасти и рекреативци со пешачење и велосипеди го осветлија патот до Царевите кули Со спектакуларен поглед со добра

Прочитај Повеќе

Вистинска музичка магија создадоа учениците од летната школа за гитара синоќа во градскиот парк под ѕвезденото струмичко небо

Вистинска музичка магија создадоа учениците од летната школа за гитара синоќа во градскиот парк под ѕвезденото струмичко небо Акорди од гитарите

Прочитај Повеќе

Уште една успешна „Street basket“ приказна на #SOF Синоќа во спортски и натпреварувачки дух се одржа 7 миот по ред „Street basket“ во рамки на #СОФ2022 на игралиште Монопол

Уште една успешна „Street basket“ приказна на #SOFСиноќа во спортски и натпреварувачки дух се одржа 7 миот по ред „Street basket“ во рамки на

Прочитај Повеќе

Синоќа во дворот на СОУ „Јане Сандански“ сите бевме деца и со насмевки на лицата се натпреварувавме во друштвените игри на #SOF2022

Синоќа во дворот на СОУ „Јане Сандански“ сите бевме деца и со насмевки на лицата се натпреварувавме во друштвените игри на #SOF2022Шах и Board

Прочитај Повеќе

Во спортски и авантуристички дух се реализираше „ВЕЛО ТУРА 2022“ во рамки на Струмица Опен Фестивал а во организација на ВК Актив – BC Active Струмица

Во спортски и авантуристички дух се реализираше „ВЕЛО ТУРА 2022“ во рамки на Струмица Опен Фестивал а во организација на ВК Актив – BC

Прочитај Повеќе

Вечерва градскиот парк Струмица беше исполнет со детски џагор, смеа и радости од дечињата учесници во „Баланс бајк“ трката во рамки на #СОФ2022

Вечерва градскиот парк Струмица беше исполнет со детски џагор, смеа и радости од дечињата учесници во „Баланс бајк“ трката во рамки на #СОФ2022

Прочитај Повеќе