Денес, тимот на СОФ одржа координативен состанок со градоначалникот на Општина Струмица Коста Костадинов по повод 11-то издание на Струмица Опен Фестивал

✅Денес, тимот на СОФ одржа координативен состанок со градоначалникот на Општина Струмица Коста Костадинов по повод 11-то издание на Струмица Опен Фестивал 🌟👉На состанокот присуствуваа сите координатори и беа презентирани настаните планирани во овогодинешното издание на СОФ 2022. ✨Фестивалските денови ќе започнат на 25 јули а ќе завршат на 19 август 2022 Ќе се одржат вкупно 20 настани некои традиционални за фестивалот а ќе има и нови содржини согласно интересите и потребите на граѓаните.🎼Ги носиме најдобрите вокали од македонската музичка сцена и најавуваме незаборавни моменти и оваа 11-то издание на Струмица Опен Фестивал #соф2022#sofisticirajse#SOF2022