Деветти пат афоризми на СОФ

Синоќа во градскиот парк настапи одличната „афористичарска репрезентација“. ? Сениорите Атанас Крлевски, Ацо Ѓоргиев, Ристо Филчевски и Ѓорги Панов беа придружувани од јуниорите Илина Врешкова, Сања Велкакова, Ели Двојаковска и Славе Котески. Деветтото издание на #соф нуди поинаква приказна во поинакви услови.