Промоција на трим и вело патеките со посета на Цареви кули

Синоќа се одржа третото издание на Ноќни патеки – искачување до локалитетот Цареви Кули. Главен приоритет на настанот беше промовирање на трим и вело патеките и да покажеме дека со придржување на протоколите за организација на настани во време на пандемија можеме да продолжиме со здравиот начин на живот. Настанот е поддржан од Општина Струмица, Делегацијата на Европската Унија и Sunday,