Сите љубители на пишаниот збор знаат дека Струмица Опен Фестивал има посебно место во својата приказна за поезија и афоризми

Сите љубители на пишаниот збор знаат дека ⭐️Струмица Опен Фестивал има посебно место во својата приказна за поезија и афоризми 📖📚🖊🎤📚Поезијата и убавиот збор на младиот македонски писател и поет Стефан Марковски ги разнежнија срцата на сите присутни во паркот под отворено небо 🌙📚Докажаните афористичари Ацо Георгиев и Ристо Филчевски и нивните гости со сатира и хумор го опишаа општественото живеење и изнудија насмевки на публиката. Биди #SOF#sofisticirajse оваа лето !