Со Влатко Лозаноски и неговите хитови отпеани во еден глас со публиката го завршивме 11 то издание на Струмица Опен Фестивал

⭐Со Влатко Лозаноски и неговите 🎶хитови отпеани во еден глас со публиката го завршивме 11 то издание на Струмица Опен Фестивал ⭐Вечерта започна со Коста Хаџикојчев и бендот со извонреден настап и уживање за сите сетила 🎸🎷🎤⭐Позитивни вибрации, насмеани лица и незаборавно музичко доживување се случи синоќа во градскиот парк во Струмица 🎸🎤🎶🌙#SOF#sofisticirajse