Многу емоции спомени и сеќавања разбудија хитовите на Гоце Арнаудов синоќа на уникатната сцена на #СОФ

⭐Многу емоции спомени и сеќавања разбудија хитовите на Гоце Арнаудов синоќа на уникатната сцена на #СОФ🎶🎤🎸⭐Колегите 🎤вокалисти и 🎸🥁🎹инструменталисти со извонредна интерпретација на песните на нашата музичка фолк ѕвезда уште еднаш го покажаа културното богатство што Гоце Арнаудов го остави за нас струмичани но и воопшто за сите љубители на квалитетната музика 🎶Биди #СОФ#sofisticirajse оваа лето!