Одлична атмосфера во преполниот парк на 3 тата музичка вечер на #СОФ2022 а, љубителите на добриот музички звук уживаа и се забавуваа во извонредните концертни настапи на YU For You и Igor Dzambazov со GURU HARE

🎶Одлична атмосфера во преполниот парк на 3 тата музичка вечер на #СОФ2022 а, љубителите на добриот музички звук уживаа и се забавуваа во извонредните концертни настапи на 🎸YU For You и 🎤Igor Dzambazov со 🎸GURU HARE🎶Биди #SOF , #sofisticirajse оваа лето !