Безвремените хитови од „Макфест“ ја разубавија изминатата дождлива ноќ во Струмица

⭐Безвремените хитови од „Макфест“ ја разубавија изминатата дождлива ноќ во Струмица 🎶Најдобрите македонски вокали 🎤Aleksandra Janeva , Ѓоко Таневски, Nade Talevska Spasovska и Risto Samardziev во придружба на 🎼Камерен Оркестар на Битола – Chamber Orchestra of Bitola ⋮IWConnect остварија својот извонреден и енергичен концертен настап на уникатната сцената на #SOF во градскиот парк 🌙🎶Уникатните музички изведби не оставија рамнодушен никого од бројната публика, беше вистинско музичко доживување 🎶⭐🎷🎸