Вистинска музичка магија создадоа учениците од летната школа за гитара синоќа во градскиот парк под ѕвезденото струмичко небо

🎶⭐Вистинска музичка магија создадоа учениците од летната школа за гитара синоќа во градскиот парк под ѕвезденото струмичко небо 🌙🎸Акорди од гитарите ни раскажуваа приказна за нашата музичката икона Тоше Проески а, многубројната публика докажа уште еднаш дека Тоше засекогаш ќе живее во нашите срца ❤️Биди #SOF, #sofisticirajse оваа лето !