Вечерва голем број на ентузијасти и рекреативци со пешачење и велосипеди го осветлија патот до Царевите кули

Вечерва голем број на ентузијасти и рекреативци со пешачење и велосипеди го осветлија патот до Царевите кули ✨🌙🌄Со спектакуларен поглед со добра музика и дружба успешно се реализираше настанот „Ноќни патеки – епизода Цареви кули“ во рамки на #СОФ2022⭐️🌧Непогодните временски услови не ги спречија учесниците да уживаат во убавините што ги нуди оваа традиционално доживување на #SOF2022⭐️🎶🌙Им благодариме на сите рекреативци за покажаниот ентузијазам и истрајност!Се гледаме догодина во уште поголем број и под ведро и ѕвездено небо ✨🌙Биди #SOF#sofisticirajse оваа лето !