Уште една успешна „Street basket“ приказна на #SOF Синоќа во спортски и натпреварувачки дух се одржа 7 миот по ред „Street basket“ во рамки на #СОФ2022 на игралиште Монопол

Уште една успешна „Street basket“ приказна на #SOF🏀⛹⭐Синоќа во спортски и натпреварувачки дух се одржа 7 миот по ред „Street basket“ во рамки на #СОФ2022 на игралиште Монопол Победници на натпреварот 🥇екипата „Партизан“ второ место 🥈екипа „ЕОН“ и трето место 🥉кошаркарите „Ринед“ 🏀Најдобар играч на турнирот беше прогласен Душан Ахтаров🏆⛹Биди #SOF#sofisticirajse оваа лето !