Синоќа во дворот на СОУ „Јане Сандански“ сите бевме деца и со насмевки на лицата се натпреварувавме во друштвените игри на #SOF2022

Синоќа во дворот на СОУ „Јане Сандански“ сите бевме деца и со насмевки на лицата се натпреварувавме во друштвените игри ♟🧩🎲 на #SOF2022⭐️Шах и Board games вечерта помина во релаксирана атмосфера со многу позитивни емоции од љубителите на шахот и board games. Едукативниот квиз ни покажа колку младите знаат и се интересираат за шахот и за тоа беа наградени 🎉Биди #SOF , #sofisticirajse оваа лето!