Вечерва градскиот парк Струмица беше исполнет со детски џагор, смеа и радости од дечињата учесници во „Баланс бајк“ трката во рамки на #СОФ2022

Вечерва градскиот парк Струмица беше исполнет со детски џагор, смеа и радости од дечињата учесници во „Баланс бајк“ трката во рамки на ⭐️#СОФ2022 🚲Голем број момчиња и девојчиња на возраст од 2 до 7 години учествуваа во овогодинешната „Баланс бајк“ трка и со голема храброст и упорност ја поминуваа трасата за возење 🚲Победници од 1, 2 и 3 место имаше во секоја категорија и за сите нив следуваа медали 🥇🥈🥉 и вредни награди 🎉Биди #SOF#sofisticirajse оваа лето !