Во полн амфитеатар под отворено небо вечерва срцата на струмичани чукаа „Во ритамот на традиција“

Во полн амфитеатар под отворено небо 🌙вечерва срцата на струмичани чукаа „Во ритамот на традиција“ 🥁🎼🇲🇰Струмичката „Фолклорна Низа“ се претстави со повеќе фолклорни ора како и гостите „Сушевски бисери“ од Сушево и КУД „Гоце Делчев“ од Босилово Биди #SOF2022#sofisticirajse оваа лето !