ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ НА ЛЕТНАТА ШКОЛА ЗА ГИТАРА

ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ НА ЛЕТНАТА ШКОЛА ЗА ГИТАРА

ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ НА ЛЕТНАТА ШКОЛА ЗА ГИТАРА

15 Август 2022 // 21:00 ч. | Езерце Парк

🎶⭐Вистинска музичка магија создадоа учениците од летната школа за гитара синоќа во градскиот парк под ѕвезденото струмичко небо 🌙
🎸Акорди од гитарите ни раскажуваа приказна за нашата музичката икона Тоше Проески а, многубројната публика докажа уште еднаш дека Тоше засекогаш ќе живее во нашите срца ❤️
Биди #SOF, #sofisticirajse оваа лето !