Вежбаме во парк

Вежбаме во парк

Вежбаме во парк

12 август 2020 // 19:00 ч. | Езерце

Третиот спортски настан е комплетно нов аеробик тренинг со нашиот инструктор Елена. Овој втор тренинг ќе биде и втора шанса за оние кои претходно успеале да најдат добро оправдување за отсуство.  Среда е вистинско време да се приклучите кон нашата поинаква приказна – #соф2020.