Вежбаме во парк

Вежбаме во парк

Вежбаме во парк

10 август 2020 // 19:00 ч. | Езерце

Пријатната атмосфера на градскиот парк и позитивните влијанија на физичката активност се доволна причина да започнете поинаква приказна на #соф2020. Нашиот омилен аеробик инструктор Елена ве очекува на нов и забавен тренинг на отворено. Со првиот тренинг ќе дознаете многу нови и лесни трикови за правилен кардио тренинг, но и како да ја стекнете мотивацијата која ви недостига!