Вело Тура

Вело Тура

Вело Тура

7 Август 2022 // 09:30 ч. | Градски плоштад „Гоце Делчев“

Во спортски и авантуристички дух се реализираше 🚴„ВЕЛО ТУРА 2022“ во рамки на Струмица Опен Фестивал⭐ а во организација на ВК Актив – BC Active Струмица
Бројните 🚴‍♂️велосипедисти и поддржувачи на здравиот начин на живот беа дел од вело турата до прекрасното планинско село Требичино. Се рекреираа и уживаа во природните убавини кои ги нуди пределот како и старата македонска архитектура со која изобилува оваа село 🏡🏞
Дружењето, забавата и релаксирана атмосфера за време на вело турата е она што го документираше објективот на #соф2022 🚴‍♂️🚴
👉Биди #SOF #sofisticirajse оваа лето !