Вечер на поезија

Вечер на поезија

Вечер на поезија

24 август 2020 // 21:00 ч. | Езерце

Настан кој низ годините прерасна во нераскинлив дел и симбол за Струмица ОПЕН фестивал. Девет години по ред, вечер посветена на македонската поезија. За разлика од претходно, годинава свои стихови ќе читаат исклучиво струмички поети. Најдоброто од Струмица на најомилената летна локација во градот!