Вечер на филм – Три дена во септември

Вечер на филм – Три дена во септември

Вечер на филм – Три дена во септември

20 август 2020 // 22:00 ч. | Езерце

„Ефектот на среќа“ е урбана драма за универзалната потрага по среќа и смислата на животот. Режисер на овој долгометражен филм е Борјан Зафировски. Филмот ја раскажува приказната за Леа, млада девојка, која се бори за своето здравје. Додека си го преиспитува животот, започнува необична потрага по среќа и почнува да го согледува влијанието што го има врз другите луѓе.