Street Basket

Street Basket

Street Basket

9 Август 2022 // 19:00 ч. | Игралиште Монопол

Уште една успешна „Street basket“ приказна на #SOF 🏀⛹⭐
Синоќа во спортски и натпреварувачки дух се одржа 7 миот по ред „Street basket“ во рамки на #СОФ2022 на игралиште Монопол
Победници на натпреварот 🥇екипата „Партизан“ второ место 🥈екипа „ЕОН“ и трето место 🥉кошаркарите „Ринед“ 🏀
Најдобар играч на турнирот беше прогласен Душан Ахтаров🏆 ⛹
Биди #SOF #sofisticirajse оваа лето !