Chill Day

Chill Day

Chill Day

30 август 2020 // 19:00 ч. | Градски парк

Голем ден за големи изненадувања! Учеството во трите опуштени зони на последниот Chill Day значи можност за добивање многу вредни награди! Право да се натпреваруваат ќе имаат најдобрите и најбрзите натпреварувачи кои го пријавиле своето учество на претходните два настани. Натпреварувачите ќе добијат свој специјален дрес. Настанот е поддржан од Sunday, Халк Банка и ЕУ со ТЕБЕ.