Дац и Митевски

Дац и Митевски

Дац и Митевски

26 август 2020 // 22:00 ч. | Езерце

По четврти пат, One Love Tour продолжува да биде дел од нашата фестивалска приказна. Дуото Дац и Митевски ќе бидат задолжени за годинашната скратената музичка програма на најпопуларната македонско-бугарска турнеја. На #соф2020 за првпат на отворено ќе ги слушнеме сите лирични хитови со кои се забавуваа различни генерации за време на долгите карантински денови.