Ноќни патеки

Ноќни патеки

Ноќни патеки

11 Август 2022 // 19:00 ч. | Мал градски парк

Вечерва голем број на ентузијасти и рекреативци со пешачење и велосипеди го осветлија патот до Царевите кули ✨🌙🌄
Со спектакуларен поглед со добра музика и дружба успешно се реализираше настанот „Ноќни патеки – епизода Цареви кули“ во рамки на #СОФ2022 ⭐️
🌧Непогодните временски услови не ги спречија учесниците да уживаат во убавините што ги нуди оваа традиционално доживување на #SOF2022 ⭐️🎶🌙
Им благодариме на сите рекреативци за покажаниот ентузијазам и истрајност!
Се гледаме догодина во уште поголем број и под ведро и ѕвездено небо ✨🌙
Биди #SOF #sofisticirajse оваа лето !