Вечер на филм – Медена земја

Вечер на филм – Медена земја

Вечер на филм – Медена земја

19 август 2020 // 22:00 ч. | Езерце

Првиот документарен филм во светската историја со две номинации за Оскар – „Медена земја“ со проекција на отворено. Најнаградуваниот македонски документарец “ има освоено повеќе од 60 награди на престижни филмски фестивали ширум светот. Ако еден го прекрши правилото, сите ја плаќаат цената!