Летна школа за гитара

Летна школа за гитара

Летна школа за гитара

25 август 2020 // 22:00 ч. | Езерце

Традиционалната Летна школа за гитара за првпат со издание на трева! Дел од нашата #поинакваприказна ќе бидат околу 80 гитаристи кои ќе присуствуваат на тридневните работилници со м-р Васко Пиличев. За публиката ќе изведат популарни композиции од домашни автори, но во нови аранжмани. Дел од музичката програма ќе биде и струмичанката Ангела Илиева со нејзиниот акустичен бенд.