Вечер на краткометражни филмови

Вечер на краткометражни филмови

Вечер на краткометражни филмови

18 август 2020 // 22:00 | Езерце

Втората филмска вечер е резервирана за кратки играни филмови од домашни автори.
На фестивалското платно на #соф2020 ќе ги гледаме: „Налепница“ и „Пепи и Муто“ во режија на Георги Унковски; „Награда“ во режија на Лидија Мојсоска; „Без љубов“ во режија на Дина Дума и „Види ја ти неа“ во режија на Горан Столевски.