Chill Day

Chill Day

Chill Day

16 август 2020 // 19:00 ч. | Градски парк

Вториот термин за опуштените парк-зони ќе ја продолжи поинаквата приказна на #соф2020 со нови интерактивни игри, board games, нова музика и бројни изненадувања. Најмалите ќе може да вежбаат и да се пријават во официјалната селекција за натпреварите по balance bike и трка со тротинети. Натпреварите ќе се одржат последната недела од месец август.