Chill Day

Chill Day

Chill Day

9 август 2020 // 19:00 ч. | Градски парк

Отворањето на #соф2020 ќе биде во знакот на годинашниот слоган – една нова и поинаква приказна. Во градскиот парк, во близина на Амфитеатарот и Катчето за миленици за првпат ќе биде активирана парк-зона за опуштање на посетителите. Голем број интерактивни игри за деца и возрасни, board games, музика, награди и многу позитивна атмосфера.