Board Games и Шах

Board Games и Шах

Board Games и Шах

8 Август 2022 // 19:00 ч. | Гимназија „Јане Сандански“

Синоќа во дворот на СОУ „Јане Сандански“ сите бевме деца и со насмевки на лицата се натпреварувавме во друштвените игри ♟🧩🎲 на #SOF2022 ⭐️
Шах и Board games вечерта помина во релаксирана атмосфера со многу позитивни емоции од љубителите на шахот и board games.
Едукативниот квиз ни покажа колку младите знаат и се интересираат за шахот и за тоа беа наградени 🎉
Биди #SOF , #sofisticirajse оваа лето!