Баланс Бајк

Баланс Бајк

Баланс Бајк

6 Август 2022 // 18:30 ч. | Градски парк

Вечерва градскиот парк Струмица беше исполнет со детски џагор, смеа и радости од дечињата учесници во „Баланс бајк“ трката во рамки на ⭐️#СОФ2022 🚲
Голем број момчиња и девојчиња на возраст од 2 до 7 години учествуваа во овогодинешната „Баланс бајк“ трка и со голема храброст и упорност ја поминуваа трасата за возење 🚲
Победници од 1, 2 и 3 место имаше во секоја категорија и за сите нив следуваа медали 🥇🥈🥉 и вредни награди 🎉
Биди #SOF #sofisticirajse оваа лето !