ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ НА ЛЕТНА ШКОЛА НА ГИТАРА – МАКЕДОНСКИ ЕВЕРГРИНИ

ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ НА ЛЕТНА ШКОЛА НА ГИТАРА – МАКЕДОНСКИ ЕВЕРГРИНИ

ЗАВРШЕН КОНЦЕРТ НА ЛЕТНА ШКОЛА НА ГИТАРА – МАКЕДОНСКИ ЕВЕРГРИНИ

10 Август 2022 // 20:30 ч. | Градски парк