Image
 • 00

  денови

 • 00

  часови

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Прегледај изведувачи
Image

#Слушајгосрцето

За Струмица ОПЕН Фест

Image

ОПЕН Фест 2018

#Слушајгосрцето и дозволи да ти го покаже патот до најголемиот и најуникатен open-air фестивал во Македонија! Од 10 до 19 август, Струмица ќе ги активира своите уникатни сцени под отворено небо и по седми пат ќе овозможи гостување на најдобрите македонски, балкански и светски артисти.

 • 10 Август - 19 Август 2018
 • Градски Плоштад Струмица, Македонија

Запознај ги учесниците

Учесници на настанот

Image
Rock Symphony
10 Август
Image
Next Time
11 Август
Image
Grafa
11 Август
Image
Слаткаристика
11 Август
Image
Fierce
12 Август
Image
Сашо Поповски
12 Август
Image
Queen vs. Beatles
13 Август
Image
Нокаут
14 Август
Image
2BAD
17 Август
Image
Владо Јаневски
17 Август
Image
Тони Цетински
17 Август
Image
Лепа Брена
18 Август
Image
Afishal
18 Август
Image
Либеро Бенд
18 Август
Image
Зоран Илиев
18 Август
Image
Astra-ion Project
19 Август
Image
Саша Ковачевиќ
19 Август
Image
Црвена Јабука
19 Август

Тајмфрејм на активности

Целосна Агенда

 • Image

  04 Јули

  Трка на келнери

  04 Јули, 2018, 21:00 - 22:30 часот
  Корзо, плоштад „Гоце Делчев“ - Струмица
 • Image

  09 Јули

  Вечер на поезија со Лидија Димковска

  09 Јули, 2018, 22:00 - 23:45 часот
  Езерце, Градски Парк - Струмица
 • Image

  16 Јули

  Исцелител

  16 Јули, 2018, 22:00 - 11:40 часот
  Езерце, Градски Парк - Струмица
 • Image

  17 Јули

  Street Basket

  17 - 19 Јули, 2018, 20:00 - 23:00 часот
  С.О.У. „Јане Сандански“ - Струмица
 • Image

  24 Јули

  Вечер на афоризми

  24 Јули, 2018, 22:00 - 23:45 часот
  Езерце, Градски Парк - Струмица
 • Image

  26 Јули

  Летна игранка со BAD COPY ft. Goce SAF

  26 Јули, 2018, 22:00 - 01:00 часот
  Урбаната сцена помеѓу
  Маф маф, Salt and pepper & Level
 • Image

  29 Јули

  Летна игранка со Фолтин

  29 Јули, 2018, 22:00 - 01:00 часот
  Леблебиџиската улица - Струмица
 • Image

  04 Август

  Концерт на лица со телесен инвалидитет - Мобилност

  04 Август, 2018, 21:00 - 23:00 часот
  Платно на НУЦК „Антон Панов“ ”
 • Image

  10 Август

  Отворање со Rock Symphony

  10 Август, 2018, 21:00 - 03:00 часот
  Чешмичка, Градски Парк - Струмица
 • Image

  11 Август

  One Love Tour

  11 Август, 2018, 19:00 - 01:00 часот
  Чешмичка, Градски Парк - Струмица
 • Image

  12 Август

  Џез вечер со Сашо Поповски Трио и Fierce

  12 Август, 2018, 22:00 - 23:45 часот
  Чешмичка, Градски Парк - Струмица
 • Image

  13 Август

  Queen vs. The Beatles

  13 Август, 2018, 22:00 - 23:30 часот
  Езерце, Градски Парк - Струмица
 • Image

  13 Август

  Летна школа за гитара

  13 - 15 Август, 2018, 22:00 - 22:00 часот
  15 Август, 21:00 часот, Езерце
  Завршен концерт од летна школа за гитара
 • Image

  14 Август

  Летна романтика со Нокаут

  14 Август, 2018, 22:00 - 01:00 часот
  Езерце, Градски Парк - Струмица
 • Image

  16 Август

  Најдоброто од Каролина Гочева

  16 Август, 2018, 22:00 - 23:30 часот
  Езерце, Градски Парк - Струмица
 • Image

  26 Август

  Полумаратон „Струмица на улица“

  26 Август, 2018, 19:00 - 23:00 часот
  ТЦ „Глобал“ - Струмица

Покровители и поддржувачи

Поддржувачи

Покровители


Поддржувачи


Следете не

Новости

Image
Слушај го срцето - СОФ 2018 од 10 до 19 август

Најголемата културно-уметничка, едукативна и забавна манифестација во Струмица ја објави програмата за седмото издание на СОФ.

Image
Слаткаристика, Next Time, Графа и САФ саунд систем на СОФ 2018

Второто издание на македонско-бугарската турнеја One Love и годинава ќе има свое гостување во Струмица.

Image
Скопскиот брас квинтет со Queen vs. The Beatles на СОФ 2018

Од „Битлси“ до Бах, од Џон Вилијамс до Сони Компанек, репертоарот на Скопскиот брас-квинтет е широк и се движи низ различни стилови и жанрови.

Image

Следете не @fest_open

Твитер Ѕид

20 Јул

ОПЕН Фест 2018

Контактирај не