Вечерва голем број на ентузијасти и рекреативци со пешачење и велосипеди го осветлија патот до Царевите кули

Вечерва голем број на ентузијасти и рекреативци со пешачење и велосипеди го осветлија патот до Царевите кули Со спектакуларен поглед со добра

Continue Reading

Вистинска музичка магија создадоа учениците од летната школа за гитара синоќа во градскиот парк под ѕвезденото струмичко небо

Вистинска музичка магија создадоа учениците од летната школа за гитара синоќа во градскиот парк под ѕвезденото струмичко небо Акорди од гитарите

Continue Reading

Уште една успешна „Street basket“ приказна на #SOF Синоќа во спортски и натпреварувачки дух се одржа 7 миот по ред „Street basket“ во рамки на #СОФ2022 на игралиште Монопол

Уште една успешна „Street basket“ приказна на #SOFСиноќа во спортски и натпреварувачки дух се одржа 7 миот по ред „Street basket“ во рамки на

Continue Reading

Синоќа во дворот на СОУ „Јане Сандански“ сите бевме деца и со насмевки на лицата се натпреварувавме во друштвените игри на #SOF2022

Синоќа во дворот на СОУ „Јане Сандански“ сите бевме деца и со насмевки на лицата се натпреварувавме во друштвените игри на #SOF2022Шах и Board

Continue Reading

Во спортски и авантуристички дух се реализираше „ВЕЛО ТУРА 2022“ во рамки на Струмица Опен Фестивал а во организација на ВК Актив – BC Active Струмица

Во спортски и авантуристички дух се реализираше „ВЕЛО ТУРА 2022“ во рамки на Струмица Опен Фестивал а во организација на ВК Актив – BC

Continue Reading

Вечерва градскиот парк Струмица беше исполнет со детски џагор, смеа и радости од дечињата учесници во „Баланс бајк“ трката во рамки на #СОФ2022

Вечерва градскиот парк Струмица беше исполнет со детски џагор, смеа и радости од дечињата учесници во „Баланс бајк“ трката во рамки на #СОФ2022

Continue Reading

Во полн амфитеатар под отворено небо вечерва срцата на струмичани чукаа „Во ритамот на традиција“

Во полн амфитеатар под отворено небо вечерва срцата на струмичани чукаа „Во ритамот на традиција“ Струмичката „Фолклорна Низа“ се претстави со

Continue Reading

Сите љубители на пишаниот збор знаат дека Струмица Опен Фестивал има посебно место во својата приказна за поезија и афоризми

Сите љубители на пишаниот збор знаат дека Струмица Опен Фестивал има посебно место во својата приказна за поезија и афоризми Поезијата и убавиот

Continue Reading