Почитувајте ги мерките за време на настанитe

Струмица Опен Фестивал 2020 се одржува според одобрените здравствените протоколи за настани на отворено. Да бидеме одговорни, да се заштитиме себеси и нашите најблиски! Да ги почитуваме протоколите за време на настаните!

Согласно протоколот за организација на настани во време на COVID-19 задолжително е:
? носење на лична заштита на лицето (маска, шал, марама), на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација;
? задолжително одржување на физичко растојание на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација;
? задолжителна дезинфекција на раце на сите посетители и сите членови на тимовите задолжени за организација.