Изведувачи

Музички изведувачи

Нашето досегашно искуство, вашите моментални желби и идниот развој на урбаниот звук ја креираат богатата музичка програма. Големата ОПЕН фест сцена на плоштадот „Гоце Делчев“ ќе биде домаќин на изведувачи кои со својата разновидност ќе донесат сè што и треба на Струмица! Вистински тривечерен времеплов низ музички жанрови, звуци, вкусови.

Galija

Rock, Serbia

Aleksandar Galoski

Electronic, Macedonia

Sergej Cetkovic

Pop, Montenegro

Tavitjan Brothers

Classic, Macedonia

Jelena Tomasevic

Pop, Serbia

Pata

Gen, Country

Jelena Rozga

Pop, Croatia

DJ Mystique

Electronic, Belgium

Cyrilic

Electronic, Macedonia

Van Gogh

Rock, Serbia

Local Support

Local Support

Disconnected

Gen, Country

Nino Velichkovski

Folk, Macedonia

Dino Merlin

Pop, Bosnia and Herzegovina

Queen Real Tribute

Rock, Country

Dani Dimitrovska

Pop-rock, Macedonia