Галерија

Галерија од Струмица ОПЕН Фест

Свежината на сеќавањето ја даваат фотографиите. Среќата на фотографиите ја даваат ѕвездите. Убавината на фотографиите ја давате вие! Ретроспектива на највпечатливите моменти со изведувачите и македонска публика расеана низ светот.