За Нас

За Струмица ОПЕН Фест

Со шестото издание на најголемата културно-уметничка, едукативна и забавна во Струмица првпат пристигнуваат специјални нешта направени со љубов.

Од традиционални настани за верните посетители, до невидени изненадувања подготвени за новите фестивалџии. За сите возрасти, за сите вкусови.

Почувствувајте ја емоцијата која ќе ви ја пренесат годинашните 80 артисти, распоредени на 20 разновидни настани, пренесени на 5 отворени сцени. За фестивалската љубовна магија не постојат граници. Од 3-13 август нашите срца ќе чукаат како едно!

Струмица ОПЕН фестивал – Направено со љубов

img
img img

Зошто да присуствувате?

11 дена програма за сите возрасти и сите вкусови!

Богата програма

Својата љубов и емоција годинава ќе ја пренесат 80 артисти, распоредени на 20 разновидни настани одржани на 5 отворени сцени.

Фестивалски бренд

Најголемата културно-уметничка, едукативна и забавна манифестација којашто уште со своето прво одржување стана бренд за Струмица и еден од најмасовно посетуваните настани во Р. Македонија.

Неограничена забава

Уникатното доживување на фестивалот направен со љубов го носат врвните светски, балкански и македонски музички гости зачинети со многу храна и пиво. Позади нас се приближно 900.000 посетители, 400 изведувачи, и над 100 реализирани настани .

Поддржувачи

Нашите ценети спонзори и поддржувачи за овој настан.

Поддржувачи

Медиумски партнери